Informació general

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), posem en el teu coneixement que el titular del domini aloewebs.com és ALOE WEB SOLUCIONS SCP (CIF J65971962), domiciliada al carrer Associació, 25 de Sant Pere de Vilamajor (Barcelona).

Pots contactar amb nosaltres per correu postal, telefònicament trucant al 938 450 106, o mitjançant el correu electrònic info@aloewebs.com.

Privacitat i Protecció de dades

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant “LOPD”), s’informa a l’usuari que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través de la web seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de ALOE WEB SOLUCIONS, SCP.

Les dades de caràcter personal seran utilitzades amb la finalitat de remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica als seus clients o usuaris sobre productes o serveis que puguin ser del seu interès. Aquesta acceptació sempre tindrà caràcter revocable.

L’ús dels formularis i serveis del present lloc web està limitat a usuaris majors d’edat. En utilitzar qualsevol d’ells, garanteixes que compleixes amb aquest requisit i acceptes les conseqüències que es derivin en cas de no ser així.

En lliurar voluntàriament les teves dades o les de tercers, admets tenir el consentiment d’aquestos tercers per a la cessió de les seves dades, i CONSENTEIXES EXPRESSAMENT el seu tractament, automatitzat o no, per part de ALOE WEB SOLUCIONS. Aquest consentiment serà revocable mitjançant l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició que ALOE WEB SOLUCIONS  garanteix. Per exercir qualsevol d’aquests drets, pots dirigir els impresos oficials oportuns a les nostres dependències, al carrer Associació, 25 de Sant Pere de Vilamajor 08458 – Barcelona, o bé dirigir-se per correu electrònic a info@aloewebs.com. A ALOE WEB SOLUCIONS ens preocupem per la privacitat de les vostres dades, i per això garantim la major confidencialitat en el seu tractament. En concret, www.aloewebs.com no utilitza cookies que puguin fer un ús no consentit de les dades personals.