marqueting digital barcelona

Demana ja el teu pressupost sense compromís

Si vols tenir més visites, nosaltres treballarem activament per aconseguir-les, perquè poques visites venen soles.

Hi ha diferents alternatives per aconseguir aquestes visites, però totes tenen alguna cosa en comú, es fan sobre persones on el seu missatge pot tenir més èxit:

 • clients, contactes o en general persones que hagin demostrat interès en el passat.
 • persones que estiguin buscant informació relacionada amb els teus productes a internet.

Nosaltres escoltarem les teves necessitats i et farem un plantejament raonable.

Per a què enganyar-se? Tan sols qui surt a la primera pàgina de Google per algun criteri de cerca rellevant (no val el propi nom de la teva empresa) rep visites des dels cercadors. Has fet mai l’exercici de mesurar aquestes visites a la teva web?

Ets capaç de calcular quantes tindries si sortíssiu a primera pàgina per algun terme de cerca rellevant?

Nosaltres som conscients que el mercat està ple d’empreses que prometen resultats espectaculars, i que hi ha cert “refredament” per l’abús que se n’ha fet de les expectatives.

Per això, proposem un servei amb la millor garantia que un proveïdor pot donar: nosaltres no cobrarem res fins que s’aconsegueixi l’objectiu.

Treballarem per desenvolupar un projecte de posicionament, i no cobrarem fins que la teva web apareixi a primera pàgina a google i per tant comenci a rebre visites del cercador. I seguirem treballant per mantindre’s a primera pàgina tots els mesos.

L’email marketing és una de les disciplines del màrqueting digital més efectives, sempre que es faci correctament tant des del punt de vista tècnic com comunicatiu.

 • Incrementa els vostres ingressos mitjançant l’enviament de newsletter professionals.
 • Mostra als teus clients tot allò que teniu per oferir-los.
 • Assegura’t que els teus clients no s’obliden de la teva empresa.
 • Sàpigues qui és més receptiu a les vostres propostes

Qualsevol pot encarregar-se perfectament d’enviar emails. Faltaria! Què t’oferim si ens encarregues el servei a nosaltres?:

 • Assessorament continu en els aspectes legislatius.
 • Ens encarreguem d’una maquetació adaptada al llenguatge html, Res d’enviar una imatge feta pel dissenyador gràfic!
 • Gran part dels correus es reben al mòbil, per això fem aquesta maquetació adaptable al dispositiu (en diuen “responsive”, per si ho has llegit).
 • Provem com es veurà als diferents clients de correu, inclosos serveis populars com gmail o yahoo.
 • Us enviarem l’informe amb el resultat de l’enviament (qui l’ha obert, qui ha fet clic en algun enllaç).
 • Us modificarem els enllaços cap a la web, de forma que es pugui saber després com hi han interactuat les visites que venen del mailing.
Aconsegueix visites mitjançant publicitat a Google Adwords. Correctament segmentada, aconseguirà atreure la demanda ja existent pels vostres productes i serveis.

Cada cop que algú busqui un producte com els que la teva empresa ofereix, el més probable és que acudeixi a un cercador. I, al nostre país, aquest cercador serà google en més del 95% dels casos.

Publicitar-se en els cercadors és una manera interessant de mostrar la teva informació devant d’aquells que estan interessats en allò que els ha d’oferir.

Com millorar el ROI de la teva inversió

És relativament fàcil malbaratar en diner invertit en anuncis de pagar per clic (PPC). Sense un coneixement adequat de les tècniques, probablement estaràs tirant els diners si gestiones per tú mateix la campanya. Recorda que el més important no és tenir molts clics, si no que aquestos siguin rellevants.

Nosaltres gestionem de forma constant les campanyes, mesurant la rendibilitat de cada terme. Introduïm canvis i mesurem. Creem textes que mouen a l’acció.

El nostre objectiu no és que us gasteu més o menys en una campanya, si no que allò que s’hi inverteixi sigui el més rendible possible.

Ara ja saps aconseguir més visites a la seva web. Saps com maximitzar el profit que en treieu d’elles?

Et proposem fer una ullada a les nostres propostes per optimitzar la rendibilitat de la teva pàgina web.