disseny web barcelona

Demana ja el teu pressupost sense compromís

Necessito un disseny nou

Tan si estem parlant de les teves primeres passes a internet, com si parlem d’un projecte avançat, et proporcionarem idees i disseny pensats per a la teva audiència objectiu i pel teu negoci.

Ja tinc un disseny però em falta la tecnologia

Ja disposes d’un disseny fet internament o amb el teu proveïdor habitual, que enten les teves necessitats pel que fa al disseny? No busquis més. Podem proporcionar-vos la tecnologia i les capacitats per transformar-ho en un projecte web fàcil de mantenir i amb una bona visibilitat als cercadors.

Necessito un redisseny

Ha arribat l’hora de plantejar-se actualitzar la pàgina web? Et podem posar al dia la web o fer-ne una completament nova, que encaixi perfectament amb les teves necessitats actuals.

I si estàs dubtant sobre com vols veure’t a la web, disposem d’un extens catàleg de plantilles comercials per pàgines web corporatives per triar. D’aquesta manera pots accelerar el projecte i mantenir els costos totals sota control.

Si la gent accedeix a facebook i twitter en mòbil, què et fa pensar que a la teva web no?

Hi ha moltes raons que fan que per donar una bona imatge, hagis de pensar en les persones que accediran a la web des d’un mòbil.

  • Busquen les teves dades de contacte tot venint a visitar-te, i, com no tenen l’ordinador a ma, ho fan des del smartphone.
  • Estan a Facebook o Twitter i han fet clic a un enllaç que algú ha compartit.
  • Estan llegint un correu que els has enviat des de l’iPad, i cliquen a l’enllaç a la web que hi ha a la signatura.

Nosaltres et plantejarem l’adaptació pel mòbil que més escaigui al teu cas particular:

  • Farem una versió de la web específica pel mòbil
  • Farem una web que s’adapti als diferents tamanys de pantalla (smartphone – tablet – ordinador)

No hi ha una solució superior a l’altre. Analitzarem les teves necessitats i li plantejarem la solució que millor s’hi adapti.

La teva web té dos grups de visitants: persones i robots. No se n’ha de descuidar cap. Per agradar a les persones, els teus continguts han de ser interessants. Però els robots (dels cercadors) son com els analistes bursàtils.

En el fons no entenen res del que diu, però les conclusions que treguin de la vostra web faran que rebeu o no moltes visites del primer grup, el de les persones.

La vostra web necessita agradar a aquests cercadors i, per això, els ha de convèncer que la vostra web és un bon punt d’informació per cerques molt populars.

I això no s’improvisa. Requereix una tasca de planificació (cap projecte té èxit sense encertar a la fase inicial de planificació), i una execució de millora constant tant a l’estructura del contingut com al propi contingut.

Tens clar amb què us pot ajudar una bona web?

Però aquesta web no servirà de res sense visitants, i ells no vindran sols, us diguin el que us diguin.

S’han de fer accions constants de promoció. En això, internet no és una excepció.

Per això et convidem a conèixer les nostres propostes per a augmentar el tràfic cap al vostre lloc.